Legering for å bestille

legering-for-a-bestilleNår du har bestemt nøyaktig hvor vi ønsker å gå, fant vi begge at i slutten vi er ikke avhengig av noe, og vi virkelig kan utforske hele polske kysten, og det vi gjorde. Vår reise startet fra Katowice, og det er fordi min mor, bare gå ut der til flyplassen, så jeg bestemte meg for at komme så mye av veien vil hjelpe oss gjennom. Neste stående på motorveien, nemlig A4 holder papp med inskripsjonen Wroclaw ventet på neste shuttle.

Long trengte ikke å vente, etter ca tretti minutter, stoppet bilen og tok oss med til et sted vi hadde skrevet på boksen. Det var vår første sjåfør. Det viste seg at hans navn var Luke, og han er en driver i åtte år. Tidligere jobbet han i Irland, samt en driver, men før han var en profesjonell sjåfør, det jobbet med tømmer. Han fortalte oss om hvordan livet hans så ut på øyene.

Om hvordan egentlig oppfører seg folk der. Han fortalte oss at det bodde lengsel for landet, men da han kom tilbake til sitt hjemland han savnet den grønne øya. Det var en veldig interessant og behagelig reise. Så snart vi passerte. Jeg trodde ikke det deftly det går. Luke sa at kanskje han kunne finne noen til å ta oss i disse områdene, og takket være sin radio funnet en annen sjåfør som var på vei til bladene og Samy hadde allerede garantert en annen stasjon.

Det er stengt for kommentarer.