Międzyzdroje og dens attraksjoner

miedzyzdroje-og-dens-attraksjonerEn annen turistattraksjon er objekter av Wolin National Park, hvor du kan se enda en gård demonstrasjon Bison og Museum of Natural History, som jeg anbefaler til alle. Pavilion åpnet i nitten nittifemte år (1995).

Du kan utforske tilholdssted for mange arter av fugler. Tilsetningsstoffer svært viktig informasjon er at det kan dekke det leve rovfugler, som er havørn. I tillegg til de ørn er funnet i hagen også ugle ugler. Vi har lært at årlig besøk denne sted om femti tusen turister. Vær sikker på om noen av dere noensinne vil Międzyzdroje bør gå til de to synspunkter.

Den første er Kawcza, som er bygget i en høyde på 61 m over havet (Sixty-en), og den neste er Gosoń – hill reist på kysten i en høyde på 93,4 m over havet (Ninety-tre). Hvis du er interessert i religiøse bygninger eller arkitektur er verdt å tilbringe litt tid i kirken. Peter apostelen og kapellet Stella Matutina.

Min kjære er de viktigste turistrutene. Hvis du er på tur freaks nødvendigvis vennligst bruk rutene som finnes på Østersjøen. Virkelig verdt det. Neste gang vi ta transport Oslo-Bergen og bare gå dit for å utforske kyststiene, som er mye.

Det er stengt for kommentarer.